Na meerdere succesvolle edities in steden door het hele land, waaronder Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch is De Microclub op vrijdag 12 april voor het eerst in de Zwolle voor een volle avond dansen (20.00u – 00.30u) voor 23+ op de beste funky- en opzwepende housemuziek.

Nu steeds meer vroege dansers het concept van microclubben omarmen en de honderden enthousiaste reacties in andere steden, is het de hoogste tijd om ook vroeg te gaan dansen in Zwolle.

De Microclub is opgericht om iedereen van 23+ een plek te bieden waar in het weekend al op tijd gedanst kan worden. Oprichter Melvin Bruhn legt uit waar het idee vandaan komt: ‘Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? In de meeste steden kan je rond 20.00u prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert / film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers, dertigers en veertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een clubavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt’.

De Microclub x Hedon
Vrijdag 12 april
20.00u – 00.30u
Locatie: Hedon, Zwolle
Leeftijd: 23+

Tickets (voorverkoop):
€12,-
Klik hier

Line-up: volgt.

Meer info:
Facebook
Facebook event
Website

De Microclub in beeld:
Facebook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)