Moederdag in Stadshagen

Het wordt weer gezellig in winkelcentrum Stadshagen op zaterdag 12 mei a.s.!

Kidstent Partou
Tussen 10.00u en 16.00u kunnen mama’s (en papa’s) de kleintjes even in de goede handen van de opvangleidsters bij de kidstent van Partou achterlaten terwijl ze zelf even rustig boodschappen doen. De kleintjes maken een mooi knutselwerkje voor moederdag en/of kunnen zich laten schminken.

Moederdagshoppen
Natuurlijk hebben veel van onze winkeliers leuke moederdaggeschenkjes of -pakketjes klaar staan. Daarnaast hebben we van 10.00u tot 16.00u een paar speciale kraampjes waar je leuke moederdagcadeautjes kunt kopen. Een mooi bloemstukje van Anja’s Bloementrends of een bijzonder opgemaakte kaars van Bijzonder Kaarsen.

Lovegame (for moms only!)Misschien krijg jij tussen 12.00u en 16.00u wel de kans om mee te doen aan dit hilarische liefdesspel voor moeders (op vertoon van een kassabon van een op 12 mei gedane aankoop in winkelcentrum Stadshagen). Er zijn leuke prijzen te winnen!

Fotostoel met props

Van 12.00u tot 16.00u staat de fotograaf voor je klaar bij de mooie rode zetel waar je een leuke moederdagfoto kunt maken. Met een mooi hart, een leuke snor, hoed of een brilletje, kies zelf hoe je op de foto wilt. En de leukste foto wordt beloond met een shoptegoed van €15,00. De foto’s kun je vanaf zondag 13 mei in alle vroegte downloaden via onze Facebook-pagina. Op maandag 14 mei maken we de winnaar bekend.

Kijk voor meer informatie op onze website of Facebook-fanpagina.
Facebook: facebook.com/wcstadshagen
Website: www.winkelcentrumstadshagen.nl
Twitter: @wcstadshagen
Instagram: @winkelcentrum.stadshagen

Geef een reactie