Neem jij ook plaats tijdens de carnavalsoptocht op de Sassendonkse Optochttribune?

 Neem jij ook plaats tijdens de carnavalsoptocht op de Sassendonkse Optochttribune?

Een plezierig, kleurrijk feest, pure gezelligheid, onbeperkt zicht op al het moois wat de Sassendonkse optocht te bieden heeft en dat alles met een fantastische muzikaal voorprogramma van vele Zwolse artiesten! Dat en nog veel meer valt allemaal te zien op de prachtige optochttribune op de mooiste locatie van Sassendonk en wel tegenover “In den Hoofdwacht” op de Grote Markt. Zo blijven de Sassendonkers verzekerd van “Goed zicht op Sassendonk”.

De organiserende commissie SOT (Sassendonkse Optocht Tribune) wil, zoals wellicht bekend is, hiermee een extra impuls geven aan de enige optocht die Zwolle nog kent, de carnavalsoptocht.
Deze vrolijke stoet vol humor en muziek, en niet weg te denken uit het Sassendonkse carnaval, verdient blijvend extra aandacht en uitdaging. De commissie SOT zal daarom de netto opbrengsten (sponsoren en toegangsgelden) doneren aan de organisatoren van de Sassendonkse carnavalsoptocht. Dit om de kwaliteit, deelname en motivatie te kunnen blijven bevorderen. Tevens zal het prijzengeld voor de deelnemende groepen, wagens, individuelen, etc. hiermee op peil gehouden kunnen worden! Dit alles als extra stimulans om de optocht te “upgraden”! Al met al goede redenen om plaats te nemen op de Sassendonkse optochttribune!

De Sassendonkse optocht vindt plaats op zaterdag 10 februari 2018. Mobiliseer het gezin, trek een leuk carnavalspakkie aan, neem plaats op de tribune of zoek een mooi plekje langs de route! Zo beleef je Sassendonk op z’n mooist!

Voorverkoop bij Scholten fietsgoed, Luttekestraat en De Inktpot, Gasthuisplein

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: