Nielson met Diamant clubtour naar Hedon

De populaire popartiest Nielson komt op zaterdag 1 december een optreden geven in Hedon. Het optreden is een show in het kader van zijn Diamant clubtour waarmee Nielson zijn nieuwe geluid wil laten horen. De kaartverkoop voor het optreden in Hedon is inmiddels van start gegaan.

De muziek tijdens de Diamant clubtour is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 zijn leven op zijn kop zette. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop. Nu zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk.

Nielson over zijn clubtour: “De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe – songs live te mogen spelen” Natuurlijk zullen de Nederpophits Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans, Hoe en Mannenharten niet ontbreken.

NIELSON

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 1 december
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:45 uur
Entree : € 19,50

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Bibian Bingen

Geef een reactie