Nieuwe musical ‘Stil in mij’ tourt vol Nederlandse popmuziek door het land

 Nieuwe musical ‘Stil in mij’ tourt vol Nederlandse popmuziek door het land

Met de cast, bestaande uit Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen en onder regie van William Spaaij, is ‘Stil in mij’ een voorstelling vol herkenning. Vanaf 16 maart 2019 zal de musical te zien zijn in meer dan 40 theaters door heel Nederland. In Zwolle is de voorstelling te zien op vrijdag 5 april.

VERHAAL
Vijf twintigers die op de middelbare school dikke vrienden waren, verliezen elkaar vervolgens uit het oog. Nu komen ze samen, alleen dit keer niet meer met zijn vijven…

Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks want wat weten ze nou helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je?

Stil in mij is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit. Samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn.

Een verhaal met een lach en een traan en vol bekende Nederlandse popmuziek, live gebracht.

Kaarten zijn te reserveren via www.zwolsetheaters.nl

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: