Opgezwolle DJ / Producer Delic met nieuw werk naar Hedon

Na ruim een decennium staat DJ en producer Delic vrijdag 21 september weer op het podium van Hedon. Afgelopen jaren is de man, die vooral bekend werd door de veel geprezen Opgezwolle-beats, druk bezig geweest met zijn nieuwe project Kidnap At The Noodleshop. Het project omvat een boek met zijn verhalen, schilderijen en tevens een gloednieuw album welke dit jaar in samenwerking met het Hedon Producties wordt uitgebracht. De show in Zwolle betreft de laatste kans om de legendarische producer nog eenmaal live te zien; kaartverkoop is reeds gestart.

Delic weet vanaf 1999 als DJ/producer van het toonaangevende Opgezwolle zijn stempel te drukken op het Nederlandse muzikale landschap. In deze jaren met Opgezwolle worden kleine zalen ingewisseld voor grote podia en prestigieuze awards worden gewonnen. Ondanks het grote succes merkt Delic dat dit voor hem niet zaligmakend is. Zijn inspiratie zakt weg en het is tijd voor een grote verandering in zijn leven. Hij besluit om tijdens een sabbatical zijn andere creatieve krachten te ontdekken en besluit op wereldreis te gaan. Met alleen een koffer reist hij de hele wereld over en maakt tal van schilderijen.

Terug in Nederland krijgt hij problemen met de belastingdienst, een langdurig traject zorgt ervoor dat hij deze problemen kan oplossen. In deze periode weigerde hij verdere hulp uit de muziekindustrie, dit omdat hij compleet onafhankelijk wil zijn en alle controle over zijn muziek en kunst wil blijven houden. Deze periode prikkelt de zintuigen van Delic, hij besluit een verhaal te schrijven over zijn tijd in Hong Kong en de zaken die hij meemaakte toen hij daar in 2007 verbleef.

DELIC

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 21 september
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:30 uur
Entree : € 19,50

Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Geef een reactie