PAASEI-PUZZELTOCHT t/m 30 maart a.s.

Doe nog snel mee met de Paasei-puzzeltocht voor kinderen in ons winkelcentrum. In elk van onze 35 winkels hangt namelijk een letter in de etalage. Zoek de letters, vul ze in op het deelnameformulier en win een van de drie Intertoys cadeaubonnen van 15 euro!

Je kunt een deelnameformulier ophalen bij Intertoys, AH Wade, Kinderwinkel Spruit en Jumbo Nagelmaeker en je kunt meedoen tot en met 30 maart! De winnaars van de puzzeltocht worden via onze Facebook-fanpagina bekendgemaakt (www.facebook.com/wcstadshagen) en ontvangen op zaterdag 31 maart hun prijs van de Paashaas zelf!

VOORJAARSBOERDERIJ, MARKTJE, KNUTSELEN & SCHMINKEN 31 maart a.s.

Op zaterdag 31 maart hebben we van 10.00u tot 16.0ou weer een gezellige voorjaarsboerderij waar je diertjes kunt bewonderen en aaien. Let op: in verband met het vervoersverbod voor gevogelte, zijn er dit jaar geen gevleugelde diertjes bij. Daarnaast zijn er diverse kraampjes met voorjaarsartikelen te koop. En bij de Zuivelhoeve kun je het spelletje ‘Het mes snijdt aan twee kanten’ spelen. Raad jij het goede gewicht van een stuk kaas, dan krijg je het stuk gratis en voor niks mee. Ook de paashaas is er! Hij geeft de winnaars van de puzzeltocht hun prijs, deelt chocolade-eitjes uit en je kunt met hem high-fiven, boksen, knuffelen en op de foto gaan.

Kijk voor meer informatie op onze website of Facebook-fanpagina.
Website: www.winkelcentrumstadshagen.nl
Facebook: facebook.com/wcstadshagen
Twitter: @wcstadshagen

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: