Pathé Selected vanaf 5 september in Pathé Zwolle

 Pathé Selected vanaf 5 september in Pathé Zwolle

Pathé Selected is er speciaal voor de levensgenieters die in alle rust comfortabel wil genieten van de beste kwaliteitsfilms met een heerlijk hapje en drankje. Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl/selected en aan de kassa van de bioscoop.

Wat is er nu lekkerder dan wegzakken in de rood pluchen stoelen en je voor heel even in een compleet andere wereld wanen? En dat op een doordeweeks tijdstip dat iedereen aan het werk is, zodat het bijna voelt als spijbelen.

Pathé Selected is ouderwets genieten van film. Elke week worden er op maandag t/m donderdag om 14:00 speciaal geselecteerde films vertoond. Zo geniet men van de mooiste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. Daarnaast ontvangt elke bezoeker een hapje en drankje, zoals een biertje, wijntje, koffie of thee en een muffin of lekkere nootjes. Deze voorstellingen zijn popcorn vrij en elke maand staat er een mooie selectie van kwalitatieve films klaar.

Programma
Voor het programma van september zijn de volgende vier films speciaal geselecteerd: Le Grand Bain, The Hummingbird Project, Gloria Bell en The Mule.
Het actuele programma is terug te vinden via www.pathe.nl/selected.

Pathé Selected is een van de vele bijzondere specials bij Pathé Zwolle. De bioscoop, waar bezoekers vanwege de hartelijke ontvangst en eersteklas service graag terugkomen, vertoont niet alleen de nieuwste films in de meest innovatieve beeld- en geluidskwaliteit. Ook biedt Pathé Zwolle iedereen, van jong tot oud, elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals Opera- en muziekprogramma’s, Kleuterbios, Ladies Nights, Gay Night en veel meer.

Pathé Zwolle, Pannekoekendijk 11, 8011 BJ Zwolle | www.pathe.nl/zwolle

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: