Pennywise voor enige Nederlandse show naar Hedon

 Pennywise voor enige Nederlandse show naar Hedon

De beroemde Amerikaanse punkrockband Pennywise komt op zaterdag 7 juli voor hun enige Nederlandse show naar Hedon. De band die wereldberoemd werd met klassieker ‘Bro Hymn’ gaf nog nooit eerder een optreden in het Zwolse poppodium. In het voorprogramma staat de legendarische Nederlandse band I Against I.

Pennywise brak eind jaren tachtig door en behoorde samen met Greenday en The Offspring al snel tot de grootste bands binnen het genre. De zelfmoord van bassist en medeoprichter Jason Thirsk zorg ervoor dat de band een tijd stil ligt maar uiteindelijk gaan ze met een vervangende bassist verder. Legendarisch is het optreden op Lowlands in 1997 wanneer de security het optreden moet stil leggen omdat er teveel fans meedansen op het podium.

Eerder dit jaar kwam Pennywise met een nieuw album en een uitgebreide tour langs diverse grote festivals. Het optreden in Zwolle is een van de weinige zaalshows tijdens deze tour. De kaartverkoop voor het optreden is van start gegaan.

PENNYWISE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 7 juli
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : 24,50

De kaartverkoop voor dit evenement is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: