Pepijn Gunneweg terug op toneel met muzikaal spektakel in The Great Wonder

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, had een paar jaar niet op het toneel gestaan, maar voelde dat hij weer het theater in moest. Nu is hij terug, met The Great Wonder, een soloprogramma vol muziek, acrobatiek, variété, kleinkunst en magie, de combinatie waarvoor Gunneweg heeft bewezen een speciaal talent te hebben. Op 18 december 2019 is The Great Wonder te zien in Schouwburg Odeon in Zwolle.

The Great Wonder is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na 2 jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven.

‘Ik wil magie vermengen met Monty Python. It’s time for something completely different. Je moet mensen altijd een stap voor kunnen zijn. Alleen magie is niet genoeg, alleen lachen is ook niet genoeg. Ik wil de mensen ook raken, met mijn muziek met mijn fysiek en met mijn illusies’, aldus Pepijn.

The Great Wonder is tot en met 2 mei te zien in de Nederlandse theaters en gaat op zondag 5 januari in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.thegreatwonder.nl

Credits
Met: Pepijn Gunneweg, Nienke Caljouw, Arno Bakker, Rombout Stoffers en Daniel van der Duim
Regie: Rogier in ‘t Hout
Eindregie: Titus Tiel Groenestege
Choreografie/staging: Pim Veulings
Componist: Stan Vreeken
Decorontwerp: Pepijn Gunneweg
Illustraties: Leon Gerritse
Lichtontwerp: Job Woudstra
Kostuumontwerp: Esmee Thomassen
Geluidsontwerp: Pepijn Stutterheim
Producent: Senf Producties
Informatie en kaartverkoop: www.thegreatwonder.nl

Foto: Tine van Oene

Geef een reactie