Peter van ‘t Hul

Ik ben Peter van ’t Hul en geboren en getogen in Hoogeveen in 1969. Nu woon ik al ruim 25 jaar in Zwolle, getrouwd en vader van twee toppers.
Zes jaar geleden ben ik begonnen met het vliegen met drones; eerst zelfbouw en een hoop gepruts om deze drones goed vliegend te krijgen. De techniek gaat echter hard in dit wereldje en tegenwoordig koop je kant-en-klare drones compleet met camera.
Ik vind het heerlijk om luchtfoto’s en video’s te maken, voor mij een echte ontspanning. Het beeld wat een drone kan leveren fascineert mij, het is echt een totaal andere kijk op de wereld. Binnenkort zal ik hiermee gaan starten met een eigen bedrijf.
Ik hoop bij Zwolle On Tour een steentje bij te dragen om te laten zien dat het niet alleen in Zwolle prachtig is met allerlei festivals en optredens maar ook de omgeving van Zwolle meer dan de moeite waard is om te laten zien!

Peter van ‘t Hul
Cameraman
Websitel