De landelijke bekende popster Nielson komt op zaterdag 1 december voor een optreden naar Hedon. De muzikant die bekend werd vanwege zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland brak in 2012 door en klinkt tegenwoordig meer elektronisch, volwassen en internationaal. Als support neemt Nielson de beroemde vlogger/zangeres Teske de Schepper mee.

Nielson heeft de laatste tijd muzikaal een metamorfose doorgemaakt. Zijn muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 zijn leven op zijn kop zette. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Nielson ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot.“De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe – songs live te mogen spelen” aldus Nielson.

Het voorprogramma is in handen van de ontzettend populaire Teske de Schepper. Teske werd beroemd op YouTube maar kan ook ontzettend mooi zingen
en bewijst dat op haar debuutalbum Porselein wat ze begin november uitbracht. De laatste kaarten voor het optreden van Nielson zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Nielson

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 1 december
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:45 uur
Entree : € 19,50

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)