Deze maand is het twee jaar geleden dat Prince de aardbodem verliet. Zijn muzikale nalatenschap wordt zondag 29 april geëerd met het avondvullende Prince Tribute. Een speciale gelegenheidsband o.l.v. Bauke Bakker en het Belgische Krewcial brengen een eerbetoon waarin alle hoogtepunten uit de muzikale carrière van His Royal Badness naar voren komen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

De fantastische gelegenheidsband speelt vele grote hits van Prince en natuurlijk ook een aantal minder bekende parels. Een band met een geweldige bezetting onder leiding van Bauke Bakker (o.a. Her Majesty, Bertolf,). Verder in de band: Sheila van der Weerd (The Voice Of Holland), Norman Kapoyos (o.a. Great Minds, Cilvaringz (Wu-Tang), Swinging Mood Orchestra, Wicked Jazz Sounds), Dries Bijlsma (Typhoon) Sebas van Olst (Typhoon), Martin Verdonk (Prince,Lois Lane), David Wildschut, Micha Wink en Len van de Laak

Krewcial
DJ en VJ Krewcial is al meer dan dertig jaar een waanzinnige fan van Prince. Binnen zijn act weet hij de oude klassiekers met de onbekendere nummers te mixen. Zolang het geheel maar dansbaar is, wat bij nagenoeg al het werk van Prince het geval is.

PRINCE TRIBUTE
ALL STAR BAND o.l.v. BAUKE BAKKER / KREWCIAL DJ/VJ SET

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 29 april
Open : 19:30 uur
Aanvang : 19:30 uur
Entree : € 13,50

Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)