Racoon met nieuwe clubtour langs Hedon

De Zeeuwse band Racoon komt op 21 april een optreden verzorgen in Hedon. De Zeeuwse band is terug met hun nieuwe album ‘Look Ahead And See The Distance’ en doet later dit jaar hun grootste optreden ooit in de Ziggo Dome te Amsterdam. In de aanloop naar dit speciale optreden en ter ondersteuning van dit album doet de band optredens in een select aantal zalen waaronder het optreden Hedon.

Het worden de eerste optredens met de nieuwe bassist Maarten van Damme. “Het repeteren met Maarten geeft nieuwe energie aan Racoon. Om hem niet meteen voor de leeuwen te gooien 28 april in de Ziggo Dome, gaan we eerst op clubtour. We hopen dat de fans Maarten een warm welkom geven!”, aldus Bart van der Weide, de frontman van Racoon. De band bracht recent hun nieuwe single ‘Soon’ uit en zit momenteel vol in de voorbereiding voor de komende shows.

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards, de Nederlandse Popprijs en is een gevestigde waarde op alle grote. Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Almost Made It’. De kaartverkoop voor deze show start zaterdag 17 februari om 10:00 uur.

RACOON

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 21 april
Open : 18:30 uur
Aanvang : 19:15 uur
Entree : € 36,50

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Bibian Bingen

Geef een reactie