Tijdens het laatste weekend van het buitenpodium in Gerrits Tuin, op zaterdag 12 september, treedt de Zutphense rapper Pjotr op. Pjotr tekende in 2019 als eerste artiest bij het label Lieve Jongens van zijn goede vriend Snelle om vervolgens samen met hem mee te gaan op diens 24/7-tour. Sindsdien heeft hij succes met singles als Verliezen Met Jullie en Zonneschijn. Tickets voor zijn show in Gerrits Tuin zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl .

Pjotr wist met zijn single Zonneschijn inmiddels al meer dan 3 miljoen streams te pakken en de Viral 50 NL van Spotify te halen. Daarnaast bemachtigde zijn EP Goed Nieuws een plek in de Album Top 100 en heeft de plaat al zo’n 5 miljoen streams.

Pjotr won ook nog eens de ‘Elevator Pitch’ van Radio 3FM, wat resulteerde in een optreden in de 3FM Live Box. De artiest deed een sessie bij FunX The Future en daarnaast won hij met een verpletterende liveshow in de Melkweg ‘Most Wanted’ 2018. Hiermee voegt hij zich tot het rijtje eerdere winnaars als Ali B, Lange Frans en The Partysquad.

GERRITS TUIN: PJOTR

Locatie : Gerrits Tuin, Willemsvaart 21, Zwolle
Wanneer : zaterdag 12 september
Open : 18:00u
Aanvang : 19:00u
Entree : € 14,50

Kaartverkoop is reeds gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: