Na de uitverkochte editie met Vunzige Deuntjes Soundsystem is hét R&B en Hiphopfeest van Oost-Nederland op 17 november terug in de thuisbasis Hedon. Tijdens deze editie staat iemand minder dan DJ Abstract achter de decks die algemeen wordt beschouwd als één van de beste Nederlandse hiphop DJ’s van het moment. Daarnaast zijn de Zwolse ambassadeurs DJ Berkum en MC Reza Skills wederom van de partij.

ABSTRACT
Gestow Power draait al enige tijd mee, met name door zich in het begin van zijn carrière bescheiden op de achtergrond de positioneren en veel te kijken en leren van de (op dat moment) grote DJ’s. Hij profileerde zich in zijn beginjaren als oldschool HipHop DJ waarmee hij hier en daar een boeking meepikte en vooral aan zijn skills werkte; deze bleven niet onopgemerkt en Abstract werd steeds vaker gevraagd, en zo indirect gedwongen ook zijn stijl te verbreden. Die combinatie van skills, kennis van de juiste credible tracks en verbreding van zijn stijl gaven de doorslag om eigenlijk overal te kunnen draaien. En dat deed hij dan ook. Zowel in binnen als buitenland.

LUX FT. ABSTRACT / BASHMENT BANGERS / DJ BERKUM / MC REZA SKILLS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 2 september 2017
Open : 23:00 uur
Aanvang : 23:00 uur
Entree : €10,00

Tickets zijn verkrijgbaar online via www.hedon-zwolle.nl en bij de Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: