Reizend muziekfestival Popronde terug in Zwolle

 Reizend muziekfestival Popronde terug in Zwolle

Op vrijdag 2 november is de Popronde terug in Zwolle. Het jaarlijks terugkerende muziekfestival reist door heel Nederland om (nog) onbekende bands een podium te bieden buiten hun eigen regio. Er vinden 26 optredens plaats op 16 locaties door heel Zwolle, waaronder allerlei cafés, poppodium Hedon, Plato en de Statenzaal. Het gratis festival is dé gelegenheid om talent te spotten en nieuwe artiesten te ontdekken.

De Popronde vindt plaats in 41 steden door heel Nederland. Bijna elk genre is vertegenwoordigd waardoor er een diverse programmering kan worden neergezet op laagdrempelige locaties in het centrum van de stad. Deelnemers die het in het verleden ver hebben geschopt zijn o.a. Racoon, De Staat, Dotan, Chef’s Special, Rondé en Kensington.

Zwolle heeft een aantal veelbelovende artiesten weten te programmeren. Zo zal zangeres Janna Lagerström, die eerder al het voorprogramma van Janne Schra in Hedon verzorgde, de festivalparade aftrappen in De Statenzaal. Een artiest die niet te missen is tijdens deze editie is de veelbesproken Nona. Nona heeft met haar rauwe stemgeluid iets weg van Amy Winehouse en zal in Hedon optreden samen met Indie-muzikant Donna Blue en Popronde OOR Talent Lilø.

POPRONDE

Locatie : Diverse locaties in de binnenstad, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 2 november
Aanvang : 16:30 uur
Entree : Gratis

Foto: Kimberley Arling

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: