Op vrijdag 14 december staan de Nederlandse garagerockband Magnetic Spacemen, The Muff en de alternatieve rockformatie Switch Bones in Hedon. Beide bands hebben al op vele festivals en clubs mogen optreden en meegedaan aan de Popronde. De Muff stond vorig jaar in de finale van de Amsterdamse Popprijs. Kaarten zijn verkrijgbaar via Plato Zwolle en www.hedon-zwolle.nl.

Magnetic Spacemen is een rauwe garagerockband met een super energieke show. De band verzorgde al supports voor o.a. Peter Pan Speedrock, Nashville Pussy (USA) en Together PANGEA (USA) en was in 2016 een van de meest spelende bands tijdens de Popronde. Met het debuutalbum ‘I Don’t Wanna Grow Up’ op zak is Magnetic Spacemen klaar voor een nieuw festival en clubseizoen.

Driestemmige zangpartijen, Urban Dance Squad-achtige flows en ontregelde gitaarsolo’s. The Muff is een Amsterdamse rockband bestaande uit zanger/toetsenist Reid Steenhuis (o.a. Hausmagger, Nachtschade), drummer Brian Oehlers, gitarist Aljo Leijdekkers en bassist Daan van Dijk. Tot slot dompelt de alternatieve rockformatie Switch Bones catchy popmelodieën onder in een zwaar gitaar gedreven geluid, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins and Queens of the Stone Age.

MAGNETIC SPACEMAN / THE MUFF / SWITCH BONES

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 14 december
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : €12,00

Tickets zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)