Rolluh door Zwolluh – Night Skate Zwolle gaat weer van start

Op vrijdag 10 mei gaat Night Skate Zwolle weer van start – We rijden het eerste Night Skate Zwolle van 2019. Om 19.30 uur vertrekt een groot rijdend peloton vanaf Park de Wezenlanden, langs de Zwolse stadsgracht, via Brinkhoek en Berkum. Uiteraard is er onderweg een rustpauze. Dus neem je vrienden, ouders of kinderen mee en doe mee! Kijk snel op: www.nightskatezwolle.nl!

Ook dit jaar 5 keer Night Skate Zwolle
Na Het succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar 5 keer de Night skate Zwolle – eens per maand tot en met september. Als de wegen droog zijn, gaan wij rollen!

Iedereen die redelijk goed kan skaten en 12 jaar of ouder is kan meedoen. We skaten op rustige tempo op de openbare weg, onder begeleiding van verkeersregelaars en muziek, zodat de weg altijd vrij is! De tocht duurt ongeveer 2 uur. De deelname is gratis maar tijdens de pauze wordt met de pet rondgegaan.

Gebruik je kop; helm op!
Heb je ook zin om mee te rijden maar je kan je je skates niet meer vinden of zitten je skates niet meer zo lekker? Of wil je gewoon wel eens nieuwe skates uitproberen? Geen probleem! Onze sponsor Lindenholz stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen. Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is een helm verplicht.

Meer weten? Check de site www.nightskatezwolle.nl of onze FB pagina.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: