Ruben Hein met Nationaal Jeugd Jazz Orkest naar Hedon

 Ruben Hein met Nationaal Jeugd Jazz Orkest naar Hedon

Op vrijdag 31 januari komt Ruben Hein samen met het Nationaal Jeugd Jazz Orkest naar Hedon. Elke twee jaar vuurt een nieuwe artistiek leider een NJJO-educatietraject aan met muzikale coaching, workshops, tournees en bijzondere nationale en internationale samenwerkingen. In 2019 en 2020 is de singer/songwriter en pianist Ruben Hein de artistiek leider. Voor het optreden in Hedon zijn nog kaarten te koop via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest ofwel het ‘Jong Oranje van de Jazz’, dat onder meer door de 35.000 collega muzikanten/artiesten met de Zilveren Notekraker (als de nieuwe smaakmaker op de podia) bekroond werd, is het enige landelijke jazz++ project voor supertalent, startende professionals van maximaal 26 jaar oud. Met een door Ruben Hein op maat geschreven, eclectisch programma op het snijvlak van jazz & pop met een symfonisch randje gaat het uitdagende orkest met Ruben Hein als solist in 2020 een kleine clubtour aan.

De muzikale ontwikkeling van zanger, componist en pianist Ruben Hein bracht hem vanaf zijn op Blue Note verschenen debuut langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden. Het leidde hem naar successen, onderscheidingen, veelgeprezen albums, uitverkochte shows en projecten. Ook was Ruben Hein vorig jaar deelnemer aan het populaire programma ‘Wie Is De Mol?’.

RUBEN HEIN & NATIONAAL JEUGD JAZZ ORKEST

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 31 januari
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 20,00

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: