Human Alien is de eerste song van het dit jaar te verschijnen album van Sandra van Nieuwland dat de basis vormt voor deze nieuwe muzikale show. Verwacht naast haar uitgebreide repertoire van prachtige nummers veel nieuwe songs en nieuwe sferen. Zowel ruimtelijk als intiem brengt Sandra van Nieuwland met haar band songs met een verhaal. Waar het eigenlijk gaat om het ontsnappen aan deze verhalen.

Hoogstwaarschijnlijk bent u een mens, human. Een écht persoon, een blonde moeder die van aanpakken weet. Een wat introverte zorgzame broer, met een goede baan. Of een ooit succesvolle ondernemer, inmiddels volledig mislukt. Wellicht voelt u zich weleens anders dan anderen, anders dan uzelf, los van de wereld. Alien.

Wat als alles een illusie is, bekeken door een gekleurd vizier? Razend door wat tijd heet in ogenschijnlijk losstaande lichamen met aangekoekte identiteiten. Op zoek naar een eindbestemming die we eigenlijk nooit verlaten hebben…

Hoe zou het dan zijn om te leven zónder uzelf? Zonder al die mooie melancholische en spijtige verhalen die u beschermen en tegelijk beperken, als een ruimtepak. Waarvan u altijd dacht dat ze maakten wie u bent. Wie blijft over? Ontsnap aan u eigen persoonlijkheid, stappend in een compleet andere rol. Kan dat?

Take off your space helmet and travel with me into the galaxy

Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Prijzen Vanaf € 22.50 en CJP € 19.50.

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)