Dinsdag 12 juni komt de Amerikaanse alternatieve rockband Shinedown naar Zwolle voor een concert in Hedon. Begin mei verscheen alweer het zesde studioalbum getiteld Attention Attention wat aanleiding is voor een wereldwijde tour. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en Plato.

Met het album Attention Attention komt de rockband uit Jacksonville met een ijzersterk conceptalbum. De 14-nummers tellende plaat vertelt het verhaal van een mens gevangen in zijn mentale staat. Zichzelf verkennend, per track, wordt hij gaandeweg een nieuw persoon. Uiteraard gaat dit gepaard met scherpe lyrics, snoeiharde gitaren en beukende drums.

Wereldwijd is Shinedown goed voor de verkoop van meer dan tien miljoen albums en wisten ze met Second Chance, Sound of Madness en Her Name is Alice ook in Nederland bescheiden radiohits te scoren. In Amerika is de band nog net even een tandje groter en scoorde de band maar liefst 11 nummer één hits in de Billboard Mainstream Rock charts.

SHINEDOWN

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 12 juni
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 25,00

De kaartverkoop voor dit evenement is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)