Sijtha Dunnink

Wat leuk dat je op mijn pagina kijkt!

Mijn naam is Sijtha Dunnink. Ik ben sinds kort een van de fotografen van Zwolle On Tour. Fotograferen is een van mijn hobby’s.

Fotograferen doe ik eigenlijk nog maar kort. Het vastleggen van de sfeer en de emotie is voor mij hetgeen wat mij trekt in fotografie.
Ruim een jaar geleden heb ik een fotografiecursus gevolgd, waar ik de beginselen van het fotograferen heb geleerd. In het jaar dat volgde heb ik ervaring opgedaan met verschillende soorten fotografie, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar portretfotografie. Het fotograferen van kinderen vind ik het leukst. De uitdaging om deze bewegelijke doelgroep ontspannen op de foto te krijgen en daarbij fototechnisch goede foto’s maken, maakt mij enthousiast.

Door te fotograferen bij Zwolle On Tour ben ik gestart met het fotograferen van evenementen. Wat een feest is dat! Alleen maar vrolijke mensen die graag op de foto willen. Het vastleggen van de sfeer en de mensen is dan mijn missie.

Wie weet zie ik je een keer voor mijn camera, bij een festival of evenement in Zwolle, en komt je foto op de site van Zwolle On Tour.

Sijtha Dunnink
Fotograaf