Studentenorganisatie Buro host samen met Hedon op tweede kerstdag een wel hele speciale editie van de Silent Disco. Onder de noemer Silent Night wordt er groots uitgepakt met een dancefeest op een op een bijzondere locatie, namelijk in de Grote Kerk in het hart van Zwolle. Bezoekers krijgen koptelefoons waarmee zij kunnen switchen naar verschillende kanalen en keuze hebben uit house, techno, R&B en hiphop. De koptelefoons worden bij de ingang uitgedeeld en zitten bij de prijs inbegrepen.

Silent Disco’s zie je de laatste jaren steeds meer groeien in populariteit. De Silent Disco is een concept waarbij het publiek met draadloze koptelefoons mee kan luisteren en dansen met een (live) dj. Er wordt geen gebruik gemaakt van speakers maar van een radionetwerk, waardoor het feest geen overlast veroorzaakt. Gasten kunnen zelf kiezen naar welk kanaal zij het liefst naar luisteren. Hierdoor danst iedereen op muziek naar eigen smaak en belooft het een geslaagd feest te worden.

Silent Night begint om 22.00 uur in de Grote Kerk aan de Grote Markt in Zwolle. Iedere bezoeker krijgt een eigen koptelefoon te leen die bij zijn of haar ticket inbegrepen zit.

SILENT NIGHT

Locatie : Grote Kerk, Zwolle
Wanneer : Woensdag 26 december.
Open : 22:00 uur
Aanvang : 22:00 uur
Entree : € 10,00

De kaartverkoop voor dit evenement is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: