Sparkling X-mas in Stadshagen

We laten Stadshagen schitteren op 23 en 24 december!

Koek & zopie, ijsbaantje, knutselen & schminken
Op maandag 23 en dinsdag 24 december kun je in winkelcentrum Stadshagen genieten van allerlei gratis activiteiten en lekker eten en drinken. Overdag kun je even opwarmen met koek & zopie of zwieren en zwaaien op het ijsbaantje. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen een knutselwerkje maken in de kidstent van Partou en ze mogen zich laten schminken. Maar er is nog meer.

Kerstmarkt, culihopppen en vossenjacht (23 december)
Op maandag 23 december start om 10.00u een knusse Kerstmarkt in de Wade en veel winkels zijn tot 20.00 uur open. Tussen 18.00u en 20.00u kun je tijdens het shoppen ook Culihopppen: dat betekent genieten van een hapje of drankje bij tien foodstands. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een gratis knipkaart die je kunt ophalen bij de koek- & zopiekraam in de grote tent. En met dezelfde knipkaart kunnen de kinderen op jacht naar vossen tijdens de Vossenjacht. Met een volle knipkaart scoor je een gratis oliebol bij de oliebollenkraam én doe je mee aan de verloting van 3 x €25,00 shoptegoed! Dit alles wordt opgeluisterd door swingende optredens van Popkoor HoorHaar.

Kersttreintje & Schitter op het Podium (24 december)
Op dinsdag 24 december wordt een kersttreintje toegevoegd aan het evenement. De halte is in de Wade. Ook kun je op deze dag je in je eentje of met een groep jouw talenten laten zien tijdens Schitter op het podium. De acts mogen maximaal tien minuten duren. De podiumtijden zijn van 11.00-13.00u en van 14.00-16.00u. Tussendoor kun je genieten van liveoptredens van Max & Maria.

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumstadshagen.nl

Geef een reactie