Op vrijdag 23 november presenteert Cultuurschip Thor een StarrJazz concert met het Rembrandt Frerichs Quartet. Rembrandt is een van de meest veelzijdige jazzpianisten van dit moment, hij is de voorhoede van de nieuwe generatie Europese improviserende musici.

Rembrandt Frerichs kent het Amerikaanse Jazz-repertoire van voren naar achteren. Toch past deze gedreven musicus ervoor om uitsluitend gebaande paden te bewandelen en zoekt hij juist het avontuur. Voor dit StarrJazz concert neemt Frerichs bijzondere muzikanten mee: de absoluut legendarische John Ruocco op tenorsax en klarinet, een mustsee voor jazzliefhebbers, deze reus is zelden in Zwolle te beluisteren. De Zwolse drummer Henk Zomer en de fenomenale Antwerpse contrabassist Jos Machtel maken het Rembrandt Frerichs Quartet kompleet. Dit wordt een avontuurlijk avondje mainstream/meanstream Jazz op de Pelserkade.

StarrJazz met het Rembrandt Frerichs Quartet op vrijdag 23 november begint om 20.30 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 15,- Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.
Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)