Sticks hoofdgast tijdens eerste editie Behind The Music in Hedon

 Sticks hoofdgast tijdens eerste editie Behind The Music in Hedon

De Zwolse rapper Sticks is op donderdag 28 juni de hoofdgast tijdens de eerste editie van het nieuwe concept Behind The Music. Deze avond is een samenwerking tussen Hedon en het online video & internet platform FaceCulture waarin een gesprek gevoerd zal worden aan de hand van oude en nieuwe videobeelden van de Zwolse rapper.

FaceCulture sprak gedurende de carrière van Sticks regelmatig met de muzikant van o.a. Opgezwolle. Daarnaast sprak Martin Kuiper van FaceCulture, tevens de host van de avond, met een aantal (prominente) personen dichtbij Sticks over de rapper. Al deze beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek.

Sticks over de eerste editie van Behind The Music: “Ik kijk erg uit naar de avond met FaceCulture in Hedon. Het zal een persoonlijke avond worden, waarin ik in gesprek ga met Martin maar hopelijk zeker ook met het publiek over inspiratie, muziek, en nog meer dingen die het leven de moeite waard maken!”

De kaartverkoop is vandaag gestart!

BEHIND THE MUSIC: STICKS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 28 juni
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 12,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Stacii Samidin

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: