Hoofdpodium weer terug op Broerenkerkplein

Na een zeer moeilijke zoektocht is het gelukt het hoofdpodium na een proefjaar te continueren, op het Broerenkerkplein. Hier zal weer RadioNl een groot aantal artiesten laten optreden en tevens een 4,5 uur durende live radio uitzending verzorgen. Aanvang is 19.00 uur

Een kleine greep uit de in totaal 22 optredens zijn o.a. Tino Martin, Monique Smit, Henk Bernard, Tim Douwsma, Sieneke, Ancora, Havenzangers, Frank van Etten, Susanna Veldmeijer, Grad Damen en vele anderen. Het gehele programma staat op: www.stratenfestivalzwolle.nl

Maar liefst op nog 20 andere locaties is er veel muziek te beluisteren zoals Gasthuisplein met o.a. Soultriggers, Nieuwe Markt met Grote Karaoke Show, Bethlemskerkplein met Lead, Jufferenwal met Uptown Funk Street, Diezerstraat met Jools XL & Ancora, Rodetorenplein met Radio538 On Tour met gast Greorg Salto. etc, etc.

Kortom voor elk wat wils, het is weer ouderwets genieten op de 39e editie van het ons kent ons festival in het centrum van Zwolle waar ook de zomer kermis aanwezig is.
Het muzikale gedeelte is tot maximaal 01.00 uur en de tap sluit om 01.30 uur
Voor het complete programma kijkt u op: www.stratenfestivalzwolle.nl en daar kunt U ook de laatste informatie lezen.

Voor de veiligheid met de ca. 45.000 te verwachten bezoekers wordt de binnenstad bij de 8 toegangsbruggen voor al het verkeer afgesloten vanaf 18.00 uur. Bewoners van de binnenstad hebben een speciale brief ontvangen waarmee zij onder voorwaarde de bruggen kunnen passeren met de fiets.
Er zullen voorzieningen voor het stallen van fietsen aan de buitenzijde van de Stadsgracht worden aangebracht.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: