Succesvolle voorstelling Bach voor Baby’s krijgt buiteneditie tijdens Hedon presents Gerrits Tuin

 Succesvolle voorstelling Bach voor Baby’s krijgt buiteneditie tijdens Hedon presents Gerrits Tuin

Op zondag 30 augustus organiseert poppodium Hedon een speciale editie van Bach voor Baby’s in Gerrits Tuin. Bach voor Baby’s is een voorstelling voor de allerkleinste muziekliefhebbers van 4 tot en met 14 maanden oud. Deze editie van Bach voor Baby’s is een speciale festivaleditie. De kaartverkoop voor deze speciale voorstelling is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Bach voor Baby’s is een leuke manier om baby’s van vier tot veertien maanden kennis te laten maken met klassieke live muziek. Een totale festivalbelevenis in de veilige aanwezigheid van ouders en/of verzorgers. Er wordt een ambiance gecreëerd waarbij het muzikale oor van baby’s (én ouders) wordt gestimuleerd terwijl ontspanning bovenaan staat. De klassieke composities van o.a. Johan Sebastian Bach wordt live gespeeld terwijl de bezoekers aangename plekken hebben in Gerrits Tuin..

Organisator Jessie van den Bosch namens Hedon: ‘dit gaat een speciale editie van Bach voor Baby’s worden. De sfeer tijdens Bach voor Baby’s in Gerrits Tuin kan je gerust vergelijken met een festival en is anders dan we normaal in Hedon doen. De bezoekers krijgen een mooi plekje op een kleedje in het gras en visueel gaat het er anders uitzien dan een Bach voor Baby’s in Hedon. Mocht het weer niet meewerken dan hebben we de mogelijkheid om uit te wijken naar een plek binnen, onze jongste bezoekers laten we uiteraard niet in de regen staan.’

HEDON PRESENTS GERRITS TUIN
Gerrits Tuin is een plek waar je ideeën tot bloei kunnen komen en is een initiatief van vastgoedontwikkelaar VanWonen. Het bedrijf heeft deze broeiplaats in 2018 cadeau gedaan aan de bewoners van Zwolle en werkt samen met diverse partners waaronder Hedon. Tijdens Hedon presents Gerrits Tuin is er voor elke leeftijd en elke muziekliefhebber wel iets te doen. Van Bach voor Baby’s tot de albumrelease van populaire rapper Sticks en van de met een Grammy genomineerde band Altin Gun tot lokale talenten.

Een bezoek aan Gerrits Tuin is een hele belevenis, deze mooie tuin is sfeervol aangekleed, mooi uitgelicht en naast de concerten is er ook ruimte voor een hapje en een drankje. Voor het hele programma van Gerrits Tuin kijk je op www.hedon-zwolle.nl

HEDON PRESENTS GERRITS TUIN: BACH VOOR BABY’S

Locatie : Gerrits Tuin (terrein VanWonen, Willemsvaart 21, Zwolle)
Wanneer : Zondag 30 augustus
Open : 09:30 uur
Aanvang : 10:00 uur
Entree : Baby + 1 verzorger €21,50 & Baby + 2 verzorgers €26,50

Foto: Carry Premsela

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: