De wereldberoemde Engelse techno DJ Ben Sims komt op zaterdag 26 mei naar Hedon om een set van maar liefst drie uur te draaien tijdens DEEP XL. Het is niet de eerste keer dat Ben Sims een optreden geeft in Zwolle. De DJ stond in 2013 al eens in Hedon ter ere van het veertigjarige bestaan van het poppodium.

De carrière van Ben Sims is gerust imposant te noemen. De afgelopen twintig jaar bracht hij meer dan veertig releases uit en werkte hij samen met toonaangevende muzikanten als Dave Clarke, Marcel Dettmann en Ben Klock. Ben Sims is kind aan huis in toonaangevende clubs als Fabric te Londen en de legendarische Berghain in Berlijn.
DEEP XL is een uitgebreide editie van de populaire clubnacht DEEP. Naast de Grote Zaal van Hedon staan er ook livesets gepland in de Kleine Zaal en de foyer van het podium.

Naast Ben Sims staan ook resident Roy El Kei en Argyle Hes in de Grote Zaal van Hedon. De Kleine Zaal is het domein van Ravedans. Het Zwolse techno platform krijgt carte blanche om deze zaal naar eigen hand in te richten. In de foyer draait Pauluz een uitgebreide chill-out set.

DEEP XL FT. BEN SIMS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 26 mei
Open : 22:00 uur
Aanvang : 22:00 uur
Entree : € 13,00

De kaartverkoop is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: