Telekids Musicalschool opent haar deuren tijdens Doe’s Gek

 Telekids Musicalschool opent haar deuren tijdens Doe’s Gek

Heb je muzikale kinderen tussen de 4 en 14 jaar? Van 25 tot en met 28 oktober 2018 kunnen zij zich ontpoppen tot musicalsterren spé. Dan staat de Telekids Musicalschool namelijk op het kinderevenement Doe’s Gek, in de IJsselhallen. Alle kinderen zijn welkom om naar optredens te kijken, workshops te volgen of om zelf het podium te bestijgen. Oftewel, een geweldige kans om de musicalwereld van dichtbij te ervaren!

Maak vrijblijvend kennis met de Telekids Musicalschool
De Telekids Musicalschool is een landelijk lesprogramma waarin kinderen leren zingen, dansen en acteren. Onder leiding van topdocenten worden ze gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen en heel veel plezier te maken. Door de link met met de commerciele omroep RTL zijn er leuke extra’s, zoals de ClipClub en gastlessen van musicalsterren. Doe’s Gek is een mooi moment om vrijblijvend kennis te maken alle mogelijkheden van de musicalschool.

Uniek concept, speciaal ontwikkeld voor Doe’s Gek
Het interactieve programma van de Telekids Musicalschool is speciaal ontwikkeld voor Doe’s Gek. De belevingswereld van de musicalschool sluit namelijk goed aan bij de insteek van het evenement. Lekker spelen, zingen, dansen en creatief bezig zijn. Oftewel, lekker gek doen en jezelf zijn! In het kader van de samenwerking heeft de Telekids Musicalschool de titelsong met bijbehorende clip voor Doe’s Gek opgenomen.

Gratis toegang voor alle kinderen bij Doe’s Gek
Het open podium, de workshops en de optredens zijn vrij toegankelijk voor bezoekers van Doe’s Gek. Naast cultureel vermaak, biedt Doe’s Gek nog veel meer leuke, gekke en gezellige kinderactiviteiten aan. Zo zijn er kermisattracties, een echte bakkerij een kinderboerderij en heel veel speelgoed waar vrij mee gespeeld kan worden. Doe’s gek belooft een fantastisch dagje uit in de herfstvantie te worden. Meer informatie over het evenement staat op www.doesgek.nl.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: