Op zaterdag 28 maart opent Hedon de deuren voor de allerkleinste bezoekers en komt de voorstelling Zoveel Kleuren van het populaire televisieprogramma Apennoten twee keer naar het Zwolse poppodium. Tijdens de voorstelling komen de leukste en bekendste Apennoten liedjes voorbij. De kinderen kunnen met élk liedje meedoen! De kaartverkoop voor beide voorstellingen zijn van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Apennoten is een trio dat bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin.

In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen. Hierdoor is Zoveel Kleuren een interactieve voorstelling waarbij de kleine supersterren in spé zich veilig en op hun gemak voelen. En waarbij een feestje gegarandeerd is.

APENNOTEN

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 28 maart
Open : 10:45 uur
Aanvang : 11:00 uur
Entree : € 12

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 28 maart
Open : 13:45 uur
Aanvang : 14:00 uur
Entree : € 12

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)