Zondag 25 maart komt The BlueBirds naar Zwols poppodium Hedon. Het nieuwe Nederlandse trio, bestaande uit zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise, brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven The BlueBirds ook eigen songs in deze muziekstijl. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs.

Support: RIK VINKE
De Drentse Rik Vinke verzorgt het voorprogramma voor The BlueBirds in Hedon. Vinke won eind 2017 een award voor meest veelbelovende country artiest. De award werd uitgereikt door de Dutch Country Music Association. Tijdens het uitbrengen van de single werd er inmiddels hard gewerkt aan een album. In de loop van 2017 kwam, in samenwerking met singer-songwriter Wouter van Beek en NEO-Records, het album Forged in Fire tot stand. Deze werd gepresenteerd in juli 2017 en door regionale, landelijke en zelfs internationale radio zenders opgepakt.

THE BLUEBIRDS
SUPPORT: RIK VINKE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 25 maart 2018
Open : 19:30
Aanvang : 20:15
Entree : €17,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)