Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat Creedence Clearwater Revival hun legendarische optreden tijdens het Woodstock festival gaven. Een goede reden voor The Fortunate Sons om op vrijdag 22 maart in Hedon een ode te brengen aan deze band. De kaartverkoop voor het optreden van The Fortunate Sons is van start gegaan via http://www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Vijftig jaar na dit spectaculaire nachtelijke optreden tijdens Woodstock is de muziek van Creedence Clearwater Revival nog altijd springlevend. The Fortunate Sons vertolken al meer dan 10 jaar op overtuigende wijze de muziek van Creedence Clearwater Revival. Hun interpretatie van de pakkende songs oogst steevast veel lof en waardering. Speciaal voor deze “50 Jaar na Woodstock” clubtour heeft de band een vierde man ingelijfd om de authentieke CCR-sound nog dichter te benaderen. In de Rotterdamse multi-instrumentalist / zanger Jan van Bijnen hebben ze de juiste man gevonden die precies aanvoelt wat de muziek nodig heeft om het publiek mee te nemen op de ultieme CCR-trip.

Naast de integrale uitvoering van de Woodstock set zal de show aangevuld worden met een greep uit het glansrijke CCR repertoire. De lange rij hits zorgt voor een feest der herkenning, met hier en daar plek voor een juweeltje van een albumtrack of b-kantje voor de echte diehard fans en fijnproevers.

Locatie                                  : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                              : Vrijdag 22 maart              

Open                                     : 20:00 uur

Aanvang                               : 21:00 uur
Entree                                   : € 17,51

Foto: Patrick Denkers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)