Hoe hoort het eigenlijk?

Over etiquette, omgangsvormen, regels en ongeschreven regels, verschillende culturen, conflicten en ontmoetingen. Actueel en gebaseerd op persoonlijke verhalen.

Van Zwolle naar Staphorst, door naar Enschede, van Enschede naar Almelo, de volgende dag naar Hardenberg, Dalfsen en Steenwijk. Zo zijn we de provincie rond gereden met ons etiquette loket. Een vrouw in klederdracht, een man die de Nederlandse taal aan het leren is, een vrouw die de bijbel als haar bijbel beschouwt, een kind die droomt van een ecodorp, een echtpaar die zich zorgen maakt over de samenleving van nu en een puber die zich wil verzetten van alle ‘zeikerige’ regels van thuis. In ons loket hebben we verschillende mensen ontmoet en gesproken. Zij gaven ons een kijkje in hun opvoeding en hun opvattingen over omgangsvormen. In deze multiculturele en vrijgevochten samenleving hebben wij het verlangen om te zoeken naar de gemeenschappelijkheid binnen alle verschillende mensen en ‘thuizen’. Welke etiquette heb jij vanuit huis meegekregen?

De voorstelling is geïnspireerd op het boek ‘Hoe hoort het eigenlijk?’, geschreven door Reinildis van Ditzhuyzen. Een boek vol met etiquette over hoe je te gedragen in elke situatie. Theater de Makkers neemt u op theatrale wijze mee in de wereld van ‘hoe hoort het eigenlijk?’

Club Cele

Op dinsdagavond 4 september organiseren we i.s.m. Theater de Makkers en Club Cele een meet-up over het thema en de voorstelling ‘Hoe hoort het eigenlijk?’.

Prijzen: Vanaf Normaal €15.00 en CJP €12.00
De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Kaarten voor woensdag 12 September zijn hier te bestellen.
Kaarten voor donderdag 13 September zijn hier te bestellen.
Kaarten voor vrijdag 14 September zijn hier te bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)