Het bejubelde TING! van Scapino Ballet en de NITS trok in 2016 wekenlang volle zalen. Dit najaar is TING! nog een laatste keer te zien, exclusief in Amsterdam en Rotterdam en u kunt erheen!

Choreograaf Ed Wubbe creëert samen met zijn dansers, de NITS en circusartiesten een magische en rauwe sprookjeswereld. Soms grotesk en gevaarlijk, dan weer ontroerend en poëtisch. De adembenemende circusacts met jongleurs, clowns, paaldansers en acrobaten komen prachtig samen met de dynamische dans van Scapino Ballet. Ed Wubbe: “TING! is geïnspireerd op het leven dat mooi, triest en absurd kan zijn. TING gaat over een onvoorspelbare wereld die tot in alle uithoeken voortraast en voortdurend verandert en verrast. TING! is ook een ontdekkingsreis in een wereld, een waarin alles kan. Waar reuzen kunnen dansen en mensen kunnen vliegen. Met één TING! is alles anders.”

Samen naar TING!
Speciaal voor de (Scapino)fans uit Zwolle hebben wij een arrangement samengesteld. U kunt voor €65,- op zondag 16 september naar TING! in Carré Amsterdam. U wordt om 11.30 uur per bus vanaf Theater de Spiegel naar Amsterdam gebracht en om 17.30 uur bent u weer terug in Zwolle. Dit arrangement is inclusief voorstellingskaart, busreis, koffie/thee en pauzearrangement tijdens de voorstelling.

Vertekpunt: Theater de Spiegel

Let op: Er is een bepaald aantal kaarten beschikbaar voor dit arrangement.
Let op: Deze busreis met voorstelling gaat alleen door met een minimale deelname van 30 personen.

Prijzen Vanaf Normaa € 65.00.

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)