TRADITIEGETROUW LEPELEN IN ZWOLLE

Donderdag 4 juni tot en met zondag 7 juni in het Ter Pelkwijkpark

Cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje keert als vanouds terug naar het Ter Pelkwijkpark. Vier dagen lang stimuleren smaakmakers de zintuigen en vullen livebands en ambachtelijke platendraaiers het menu aan. De toegang is zoals altijd gratis.

Paletprikkels, warme tonen, mooie dingen en koteravontuur
Culinair cultuur snuiven doe je bij Lepeltje Lepeltje. Foodgangers kunnen hun geluk niet op van donderdag 4 juni tot en met zondag 7 juni. Tijdens deze vier dagen vult het park zich opnieuw met een breed palet aan smaakvolle gerechten die connaisseurs jaarlijks weet te verrassen. Sfeerverhogende muziek en ambachtelijke platen zetten de juiste toon. De mooie-dingen-markt biedt bijzondere spullen en zelfs de allerjongsten worden in het weekend vermaakt.

Meedoen?
Lepeltje Lepeltje werkt graag samen en staat open voor alle leuke ideeën uit de buurt. Wil jij jouw lokale smaaksensaties delen? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek in de plaatselijke kroeg die je graag op het podium van Lepeltje Lepeltje laat klinken? Dan zoekt Lepeltje Lepeltje jouw creativiteit en kookkunde.

Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com.
Lokale keukens: http://bit.ly/Foodprogramma2020
Artiesten: http://bit.ly/Muziekprogramma2020
Kinderprogramma: http://bit.ly/KinderProgramma2020
Marktkramers: http://bit.ly/Markt2020
Sfeerbeheerders: http://bit.ly/Vrijwilliger2020

LEPELTJE LEPELTJE ZWOLLE
Donderdag 4 juni tot en met zondag 7 juni
Donderdag: 16.00 – 23.30
Vrijdag 14.00 – 00.30
Zaterdag 12.00 – 00.30
Zondag 12.00 – 22.00

Ter Pelkwijkpark, Zwolle
Gratis toegankelijk
www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle

Geef een reactie