Donderdag 6 december keert de Brabantse pop- punkband Travoltas terug naar Hedon. De band kende een redelijk succes in de jaren ’90 en begin 2000 en nam zelfs een album op met Marky Ramone, drummer van The Ramones, een belangrijke inspiratiebron van de band. Sinds de comeback show in 2014 in Hedon heeft de band het album Until We Hit The Shore uitgebracht, welke goed ontvangen werd door de muziekpers.

Na 16 jaar touren door Europa, de Verenigde Staten en Japen en zeven uitgebrachte albums, ging Travoltas in 2006 uit elkaar. Er ging acht jaar volledige afwezigheid en radio stilte voorbij maar in 2014 werd de wens van vele trouwe fans toch vervult met een comeback tour en de EP met de toepasselijke naam The Long Wait. Met de release van Until We Hit The Shore is de band definitief terug.

Until We Hit The Shore is gewoon een goede punkplaat, die zelfs de generic poppunkgeneratie van na de eeuwwisseling aan zal spreken”, aldus een lovende recensie in de OOR.

TRAVOLTAS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 6 december
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 17,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)