Na de succesvolle eerste editie van Classsh brengt Orkest van het Oosten samen met de Zwolse Theaters en Hedon dit jaar een nieuwe editie van Classsh naar Theater de Spiegel in Zwolle. Op vrijdag 15 maart staat de Vierde Symfonie van Brahms op het programma samen met muziek van Paul van ’t Veer en Henk Kanning als host die het gesprek met dirigent Frans Aert Burghgraef aangaat en de geheimen van dit klassieke stuk verder zal ontrafelen.

Classsh gooit alle gebruiken van een klassiek concert overboord, behalve de inhoud. Het Orkest van het Oosten wordt in een geheel nieuwe setting gedipt. Het concept bestaat altijd uit dezelfde ingrediënten: symfonieorkest, dirigent, symfonisch muziekwerk, concertzaal en dj/host. Klassieke muziek volgens de gewoontes van een popconcert. Dit jaar worden er nieuwe elementen toegevoegd, of bestaande concepten verder uitgewerkt en worden alle visuals in deze tour verzorgt door VJ Sjan Top van Tweelicht. Daarnaast brengt de Vierde Symfonie van Brahms weer een totaal nieuwe Classsh-beleving ten opzichte van de vorige editie.

Kaarten voor CLASSSH zijn te koop voor €15,- ex servicekosten, en zijn te koop via de verschillende theaters en poppodia. Meer informatie over de tour en het programma is te vinden op www.classsh.nl.

CLASSSH

ORKEST VAN HET OOSTEN / PAUL VAN’T VEER / HENK KANNING

Locatie : Theater de Spiegel, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 15 maart 2019
Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 15,00

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: