Tweede editie van ‘Doe’s Gek’, hét kinderevenement van Noord-Nederland

Voor het tweede jaar op rij wordt Doe’s Gek georganiseerd. Vorig jaar hebben ruim 9000 kinderen zich uitgeleefd in de IJsselhallen te Zwolle, waar het evenement plaatsvindt. Het terrein is maar liefst 15.000 m2, dus er is veel ruimte om te spelen en ‘lekker gek’ te doen. Is het niet op het speelgoedplein, dan is het wel op de trampolines of tijdens een meet and greet met YouTubesterren. Doe’s Gek wordt in de herfstvakantie (25 tot en met 28 oktober 2018) georganiseerd.

Met Doe’s Gek slaan het Organisatieteam BV en de IJsselhallen in Zwolle de handen ineen om een heus kinderparadijs te creëren. Denk hierbij aan een LEGO bouwplaats van 3.000m2, een gamehal, mini kermis, hindernissenbaan en zelfs pannavoetbalkooien. En dat is slechts een tipje van de sluier. Zo speelt Doe’s Gek altijd in op huidige trends onder kinderen. De Meet & Greet met Youtubesterren, ClonneyGames, HUGO en Emma Keuven en Govert aka VAELTAX is slechts een voorbeeld van de gekke, spontane ontmoetingen op Doe’s Gek.

Plezier voor jong en oud
De organisatie streeft naar een prikkelend, interactief, overdekt evenement. Een evenement dat zelfs de druilerigste herfstdag kleur geeft. Waar je niets merkt van regen en kou. Integendeel, jong en oud vergeet ‘de echte wereld’ al snel. Want naast het sporten, bouwen en gamen valt er nog veel meer te beleven. Na alle actie is het tijd voor rust, die je vindt tijdens een liveshow of in de mini bioscoop. Zo blijft het evenement veelzijdig en leuk, zelfs voor de ouders.

Dansen, zingen, springen, bakken en knuffelen
Doe mee met de workshops van de Telekids Musical School, stap in de piste van jeugdcircus Pavarini of zing mee met kinder DJ-Marcel
Er lopen ook dinosauriërs rond, je kunt je eigen koekjes bakken en je kunt vrienden worden met een 70-tal dieren in de kinderboerderij waaronder knuffelgrage Alpaca’s. Doe’s Gek belooft een knotsgek kinderevenement te worden waar de kinderen de baas zijn. De ouders mogen natuurlijk wel lekker meegenieten!

Doe’s Gek richt zich op kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Meer informatie over het evenement staat op www.doesgek.nl.

Datum: 25 oktober t/m 28 oktober 2018
Locatie: IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011AB Zwolle
Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur.
Website: www.doesgek.nl

Geef een reactie