Unieke Trouwbeurs in Theater De Spiegel is een dag boordevol inspiratie

 Unieke Trouwbeurs in Theater De Spiegel  is een dag boordevol inspiratie

Theater De Spiegel en Organisatiebureau Njoy & Party lanceren de meest unieke trouwbeurs van Zwolle en omgeving. Op 29 september aanstaande worden meerdere verdiepingen van de schouwburg omgetoverd tot een bruisend inspiratieplein tijdens Trouwbeurs Zwolle.

Tientallen lokale, regionale en landelijke trouwexperts geven vrijblijvend advies aan de bruidsparen-to-be en er worden de laatste trends en ontwikkelingen gepresenteerd. Normaal gesproken is de luxe foyer een uitvalbasis is voor theaterfans. Tijdens Trouwbeurs Zwolle fungeert de foyer als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen. De Alkmaarse Thessa Dudink-Latupeirissa, grondlegger van Organisatiebureau Njoy & Party, heeft de organisatie van zes edities ‘Trouwbeurs Alkmaar’ op haar naam staan. Deze variant mag beschouwd worden als de meest succesvolle trouwbeurs van de kop van Noord-Holland en trekt jaarlijks honderden bezoekers.

Thuiswedstrijd voor regionale professionals.
Ruim dertig trouwexperts verzamelen zich tijdens deze Trouwbeurs Zwolle in de schouwburg van Zwolle. Normaal gesproken is de luxe lounge een uitvalbasis is voor theaterbezoekers. Tijdens Trouwbeurs Zwolle fungeert de prachtige lounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen.

Van gospelkoor tot romantische boottocht
“Wij bieden de bezoekers inspiratie en gemak met zoveel regionale trouwleveranciers onder één dak. Bezoekers kunnen letterlijk hun ‘Things to do’ lijst afvinken tijdens een bezoek aan de Trouwbeurs Zwolle. We trakteren we de bezoekers met een mooi inspiratieplein en een gevarieerd aanbod van leveranciers en professionals uit de trouwbranche. Daarnaast krijgen startende ondernemers een kans om hun diensten/producten te tonen tussen de doorgewinterde trouwexperts.

Tijdens Trouwbeurs Alkmaar tonen wij een mix van tradities en trends.
Van gouden tafeldecoraties, photobooth, drone beleving tot aan romantische rondvaart door de grachten van Zwolle. Van beauty demonstraties, gospelkoor, tot creatieve brainstorm met de weddingplanner. Zelfs vermaak voor de kids is gedacht. Geen lange modeshow, maar een frisse pop-up modepresentatie met bruidsjaponnen en herenmode op het inspiratieplein. Uiteraard kan de bezoeker een hapje en een drankje nuttigen onder het genot van livemuziek.

Zakelijk Netwerk voor ondernemers in de trouwbranche
De beursdeelnemers worden zorgvuldig geselecteerd. Al elf jaar runt zij met succes haar organisatiebureau. Trouwbeurs Zwolle is niet alleen voor bezoekers een mooi evenement. Voor de beursdeelnemers is dit een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. De trouwbranche is een kleine wereld, we hebben elkaar nodig en moeten elkaar versterken. Teamwork makes the dream work! We kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten.”, Aldus de enthousiaste organisator Thessa Dudink-Latupeirissa.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website www.trouwbeurszwolle.nl
€ 5,00 Online ticket | € 7,50 Kassa | Kids t/m 17 jaar gratis entree.
Wanneer: Zondag 29 september
Waar: Theater de Spiegel, Spinhuisplein 14 te Zwolle
Tijd: Van 10:00-16:00 uur.

Foto: Dave Weij

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: