Unieke wereldwijde vertoning concertfilm ‘Roger Waters: Us + Them’ in het Fraterhuis

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band, presenteert zijn lang verwachte film: ‘Us + Them’. Op woensdagavond 2 oktober en zondagmiddag 6 oktober 2019 is deze onmisbare concertfilm te zien in Filmtheater Fraterhuis. De kaartverkoop is gestart.

Over ‘Roger Waters: Us + Them’
‘Us + Them’ werd gefilmd in Amsterdam gedurende de Europese fase van zijn ‘Us + Them’ tournee van 2017-2018, tijdens welke Waters voor een publiek van meer dan twee miljoen mensen wereldwijd optrad. De film bevat songs uit zijn legendarische Pink Floyd-albums (‘The Dark Side of the Moon’, ‘The Wall’, ‘Animals’, ‘Wish You Were Here’) en zijn laatste album ‘Is This The Life We Really Want?’ Waters heeft wederom samengewerkt met Sean Evans, regisseur van de veelgeprezen film ‘Roger Waters – The Wall’, om een creatief innoverende film te produceren die inspireert met zijn krachtige muziek en boodschap over mensenrechten, vrijheid en liefde. Een spectaculaire visuele productie met adembenemende audio.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is gestart. Koop nu je kaarten bij Filmtheater Fraterhuis via de website [www.filmtheaterfraterhuis.nl] of aan de kassabalie.

Beeldbepalend
Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie; het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Geef een reactie