Op zondag 8 december een Uurtje Cultuurtje U.S.A Roots Music; Het beste van Nashville en Texas op Cultuurschip Thor! Cousin Hatfield brengt de rauwe en pure sound van Amerikaanse Rootsmuziek naar Europa. Het gaaf klinkende Roots-collectief combineert de mooiste stukken van Texas- en Nashville legendes met spectaculair eigen werk.

Cousin Hatfield begint inmiddels behoorlijk te landen in Nederland en ver daarbuiten! De driestemmige samenzang van leadvocaliste Astrid Zijlstra met contrabassiste Nathalie Schaap en gitarist Mark Schimmel is on-Nederlands goed. Het gitaarspel van Jos van Ringen en de vioolklank van ‘oude rot’ Joost van Es komen lekker binnen. Drummer Arthur Lijten (Ellen ten Damme) zet de kenmerkende grooves soepeltjes neer. De indrukwekkende tourlijst van Cousin Hatfield omvat o.a. Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival, TT Assen, Wildrooster Festival, Parelsessies, maar ook grote Rootsfestivals in Letland, Zweden, Denemarken, Zwitserland, België en Duitsland.

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 8 december met Cousin Hatfield begint om 12 uur en nog eens om 15 uur (15 uur is bijna uitverkocht). Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,50 Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: