Uurtje Cultuurtje met Katell

 Uurtje Cultuurtje met Katell

Op zondag 28 oktober is het intieme podium van Cultuurschip Thor voor Katell Chevalier en haar pianist Ton Snijders. De Frans-Nederlandse zangeres Katell is o.a. door haar spectaculaire optredens met Frans repertoire in The Voice of Holland bekend geworden bij een groot publiek. Vandaag brengt ze een Uurtje Cultuurtje met een mix van chansons en pop.
Katell kan als geen ander op volkomen eigen wijze bekende chansons als Ne Me Quitte Pas van Jacques Brel vertolken en ook met nummers als Formidable van Stromae bezorgt ze haar publiek kippenvel. Dit is tegenwoordig regelmatig in programma’s als RTL Late Night te zien en vandaag kan het publiek daar dan ook zeker van genieten. Daarnaast schrijft ze prachtige gevoelige eigen liedjes. Onlangs is Katell, die ook al eens het Concours de la Chanson van de Alliance Française won, uitgeroepen tot ambassadrice van de dag van de Franse Taal. Op deze speciale dag (8 november 2018) brengt ze een video uit waarin ze een duet met Bert Visscher zingt.
Kortom: Katell heeft materiaal in overvloed om samen met haar pianist Ton Snijders een intiem en afwisselend Uurtje Cultuurtje pop en chansons in Franse sferen te brengen.

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 28 oktober met Katell van 15 uur is reeds uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten voor het concert van 12 uur. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,-

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle

Foto: Charlona Teerlink

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: