Uurtje Cultuurtje met Scott & Young op Cultuurschip Thor

 Uurtje Cultuurtje met Scott & Young op Cultuurschip Thor

Op zondag 27 januari is het intieme podium van Cultuurschip Thor voor Scott & Young. Het voorheen Zwolse, nu Utrechtse singer-songwritersduo zal een sfeervol Uurtje Cultuurtje vullen met eigen repertoire en materiaal van hun grootste inspiratiebronnen als Ane Brun en Simon en Garfunkel.

Lisanne de Jong en Michiel Schotanus treden al enige jaren samen of met een begeleidende band succesvol op als Scott en Young. Hun stemmen vormen een perfecte match, De chemie tussen Scott en Young is onmiskenbaar en het duo heeft inmiddels een authentieke stijl ontwikkeld. Hun muziek betovert, voert je mee en laat de tijd eventjes stilstaan. Pure, eigenzinnige luisterliedjes over de liefde en het leven, gekenmerkt door prachtige meerstemmige zanglijnen en poëtische teksten die moeiteloos tot de verbeelding van de luisteraar spreken. Het duo was al vaker te gast op Cultuurschip Thor en zorgt steevast voor bijzonder enthousiaste reacties van het publiek. hun subtiele songs ademen verstilling.
Isabelle Doodhagen – onlangs nog te beluisteren in de Thor-productie ‘Klassieke Muziek Paniek’ is de begeleidende violiste en Rik Elings speelt als gast enkele songs mee.

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 27 januari met Scott en Young begint om 12 uur en nog eens om 15 uur. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,-

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: