Uurtje Singwriter met Fridolijn in Cultuurschip Thor

In de serie Uurtje Singwriter komt de Amsterdamse singer-songwriter Fridolijn naar Cultuurschip Thor. Fridolijn schrijft en zingt pakkende songs die de grenzen tussen dromerige folk, electronica, jazz, singer/songwriter en broken beats doet vervagen.

De Amsterdamse Fridolijn is met haar band Finn Silver succesvol van Nederland tot Japan. Ze was te zien in op toonaangevende festivals als het North Sea Jazz Festival en podia als Billboard Live Tokyo, het Concertgebouw en Paradiso en werd ze uitgeroepen tot nieuwe artiest van het jaar door iTunes. Fridolijn maakte deel uit van de Ladies of the Lowlands en tourde internationaal met grootheden uit de jazz. In 2015 debuteerde Fridolijn solo met Catching Currents, volgens Lust for Life Magazine “Een solodebuut van verpletterende rijpheid”. Momenteel werkt ze aan een nieuw album, vanavond speelt ze veel nieuwe muziek, en begeleidt ze zichzelf. Het concert duurt een uur (Uurtje Singwriter), natuurlijk met een gezellige nazit!

Het Uurtje Singwriter op woensdag 27 november met Fridolijn begint om 20.30 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,50 Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

Geef een reactie