Uurtje Singwriter met Marcel Kapteijn & Boelo Klat op Cultuurschip Thor

In de serie Uurtje Singwriter komen op vrijdag 20 maart zanger Marcel Kapteijn (Ten Sharp: ‘ You!’) en pianist Boelo Klat naar Cultuurschip Thor. Een nieuw en verrassend duo bestaande uit twee gelouterde musici met een zeer verschillende achtergrond. Ze presenteren hun kersverse vijfsterren CD ‘Magnolia’.

Marcel Kapteijn is natuurlijk vooral bekend vanwege zijn enorme ‘Ten Sharp 1990’ wereldhit ‘You’! De charismatische zanger heeft veel meer in zijn mars en zingt met zijn kenmerkende stem graag lekkere laid-back songs. Componist/pianist Boelo Klat timmert al jaren aan de weg als leider van zijn groep ‘Klatwerk’. Beide heren kwamen elkaar tegen in een Groningse studio. De klik was er direct en nu dus ook het Duo-album “Magnolium’. De Satie-achtige benadering van Boelo met de expressieve zang van Marcel is perfect voor het intieme Thor podium. Natuurlijk spelen ze ook de hit ‘You’, maar dan wel totaal anders als het origineel.

Het Uurtje Singwriter op vrijdag 20 maart met Marcel Kapteijn & Boelo Klat begint om 20.30 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,50 Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

Geef een reactie