Onder andere Mr. Belt & Wezol, The Partysquad, Shermanology, N-Vitral, Andy SVGE en Roy El Kei zullen aanwezig zijn tijdens de eerste editie van Veldtrip Festival.
Een goed gevulde line-up voor het festival dat dit jaar voor het eerst haar deuren opent aan de Wijthmenerplas in Zwolle.

Ook DJ Cuzco, Propulsive, Qunzie, Jones, Degos & Redone en Retrospect staan achter de draaitafels. Eerder werd al de komst van onder meer Prefix & Density, DJ Jean & Maron en Psyched aangekondigd.

Programma
Festival liefhebbers kunnen tussen 14.00 uur en 00.00 uur op 30 juni hun hart ophalen op de Wijthmenerplas in Zwolle. Met maar liefst 6 podia, diverse muziekstijlen zoals Dance, Hardstyle, Techno en Drum&Bass en leuke gratis activiteiten zoals hot tubs, een kampvuurconcert, Locker Bingo en een paar andere verrassingen, heeft de organisatie het programma zo goed als rond. Ook de ruime keuze in food met daarnaast diverse barren, waaronder een shotjesbar en een cocktailbar maken het festival tot een ware belevenis!

Aankleding
Alle podia zijn overdekt, zodat er met alle weercondities rekening kan worden gehouden.
Vier van de zes podia worden gehost. Zo is Ravedans aanwezig, maar zien we ook Jump to the Beat, Buro Ruis en Ztrapped.

Kaartverkoop
De Early Bird tickets waren in korte tijd uitverkocht. Regular tickets zijn te koop via veldtrip-festival.nl/tickets voor 32,95 euro excl. servicekosten.

Voor het bekijken van de volledige line-up of het bestellen van tickets verwijzen wij door naar veldtrip-festival.nl.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: