Vier Pasen bij Pathé Zwolle!

 Vier Pasen bij Pathé Zwolle!

Gedurende het gehele Paasweekend kun vind je bij Pathé Zwolle diverse kinderactiviteiten. Voltooi de speurtocht, zoek de paaseieren en leef je uit op het springkussen. Tevens wint elke 1000ste bezoeker een VIP arrangement!

Het wordt natuurlijk prachtig weer komend weekend en de terrassen zullen de eerste overuren van het seizoen gaan maken. Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij deze temperaturen, maar een filmpje pakken is ook met dit weer een hele goede keuze.

Komend weekend zorgt Pathé Zwolle voor extra festiviteiten voor de kids. Een heuse speurtocht door de bioscoop, paaseieren zoeken en jumpen op het springkussen. Dit alles naast het bekijken van toffe films als “Wonder Park”, “Corgi”, “Circus Noel” of “Dumbo”.

Ook voor de volwassenen is er voldoende aanbod met titels als “Baantjer het Begin”, “Little”, “After”, The Curse of La Llorona” en de indrukwekkende documentaire “They Shall Not Grow Old”. En het gehele weekend wint elke 1000ste bezoeker een VIP arrangement!

Pathé Zwolle, de vertrouwde bioscoop, waar je vanwege de hartelijke ontvangst en eersteklas service graag terugkomt, vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, is ook toonaangevend en vooruitstrevend en verrast zijn bezoekers, jong en oud, voortdurend met nieuwe, boeiende specials en events, zoals concerten, sportwedstrijden, opera’s en ballet, kleuterbios, Ladies Nights, 50Plus Bios en veel meer.

Tickets nu verkrijgbaar via www.pathe.nl/zwolle en aan de kassa van de bioscoop.

Pathé Zwolle, Pannekoekendijk 11, 8011 BJ Zwolle │www.pathe.nl/zwolle

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: