Voltage brengt ode aan Tom Petty in Hedon

Het is bijna anderhalf jaar geleden dat de legendarische artiest Tom Petty op een veel te jonge leeftijd overleed. Om zijn muziek eer aan te doen komt de bluesrockband Voltage zaterdag 23 maart met een uitgebreide tribute in Hedon. Uiteraard komen inconische nummers als Free Fallin’ en Mary Jane’s Last Dance voorbij. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Tom Petty brak in 1976 door met zijn rockband Tom Petty and The Heartbreakers. Een muzikale stijl die regelmatig vergeleken wordt met Bob Dylan en Neil Young. Hij bracht vele albums uit die bekendheden als John Mayer en Johnny Cash weer gecoverd hebben en grote hits brachten.

Voltage
Voltage-frontman Dave Vermeulen speelde zichzelf in de kijker met zijn deelname aan The Voice Of Holland. Na het verliezen van een weddenschap had Dave zich ingeschreven voor de razendpopulaire tv-show. Met zijn stevige rockclassics en powerballads groeit de populariteit van deze sympathieke Brabander wekelijks en eindigde hij in de finale op de 2e plaats.

VOLTAGE: TOM PETTY AND THE HEARTBREAKERS TRIBUTE (WE WON’T BACK DOWN)

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 23 maart
Open : 19:00 uur
Aanvang : 20:00 uur
Entree : € 19,57

Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Geef een reactie